E-priročnik za popolno nego tvojega
HIŠNEGA LJUBLJENČKA

Vnesi svoj e-mail in takoj pridobi BREZPLAČEN e-priročnik.

Kaj boš odkril/a znotraj brezplačnega e-priročnika?

VSE O RAZLIČNIH TIPIH DLAKE

Vsaka žival ima posebne značilnosti dlake, kot so debelina dlake in struktura lasnih mešičkov, pomembna pa je tudi raven pH-ja.

V e-priročniku boš spoznal/a značilnosti vseh 5 tipov dlake. Prepoznal/a boš, kakšen tip dlake ima tvoj hišni ljubljenček, da mu boš lahko nudil/a primerno in kakovostno nego.

Infinity_paket za razvozalavanje

KATERE PRIPOMOČKE ZA NEGO POZNAMO

V e-priročniku boš spoznal/a zares vse pripomočke, ki jih potrebuješ za kakovostno nego tvojega hišnega ljubljenčka. Vse te pripomočke uporabljajo tudi v frizerskih salonih.

Predstavila ti bom, kako boš posamezne pripomočke pravilno uporabljal/a pri negi svojega ljubljenčka.

KOZMETIKA ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

Če želiš ohraniti kakovost in lastnosti tipa dlake, ki jo ima tvoj ljubljenček, je zelo pomembno, da uporabiš pravo kozmetiko, namenjeno prav njemu.

V e-priročniku ti predstavim kolekcijo šamponov INFINITY professional pet care by Nina, ki so namenjeni negi specifičnih tipov dlake. Tako boš vedno vedel/a, katere izdelke izbrati za svojega ljubljenčka.

FANTASTIČNA PONUDBA IZDELKOV

Da si boš lahko takoj zagotovil/a pripomočke in kozmetične izdelke za nego, ki jo tvoj ljubljenčke potrebuje, sem zate pripravila super ponudbo paketov.

V e-priročniku boš našel/a tudi posebno kodo za popust ob nakupu paketov za nego različnih tipov dlake. Super, kajne?

Nina Pečlin

 

Ustanoviteljica znamke INFINITY professional pet care by Nina, Nina Pečlin je mednarodno kvalificirana pasja frizerka ter lastnica pasjega salona Lucy, kjer vsakodnevno neguje pse in mačke ter se srečuje z raznovrstnimi izzivi. V njeni večletni praksi je uredila že več kot 6000 hišnih ljubljenčkov, ki so zadovoljni odšli iz njenega salona, zato ji je kakovost delovne opreme na prvem mestu. Skozi delo je spoznala težave frizerjev in probleme, ki se pojavijo pri delu v salonu ter tako uspešno oblikovala sistem dela in podpore pasjim frizerjem na njihovi poslovni poti.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino